Team

Ons team bestaat uit één tandarts en twee assistentes. Ieder heeft zijn eigen expertise. Gezamenlijk hebben we als doel de mond gezond te houden. We doen dat al jaren in dezelfde formatie en met veel plezier.

Casper Veenemans, tandarts

Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1991 nam ik de praktijk van mijn vader over. Eenmaal per maand voer ik intercollegiaal overleg in een studieclub van tien tandartsen. Naast deze studieclub ben ik lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde, de Arnhemse Tandartsen Vereniging en de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie. Zo blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Ik vind het een uitdaging om bij ouderen, ondanks de lichamelijke en/of geestelijke beperking die zij hebben, de mondzorg op niveau te houden. Ik bied deze mondzorg op locatie omdat dit voor deze groep patiënten het minst belastend is. Ouderen in woonzorgcentra Regina Pacis, Insula Dei en Huize Kohlmann in Arnhem en de Kastanjehof in Velp maken van mijn diensten gebruik.

Om mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig nascholingscursussen o.a. op het gebied van gerodontologie. In 2018 was dat in de vorm van een masterclass aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Naast ouderenmondzorg ben ik gespecialiseerd in patiënten met extreme angst voor een bezoek aan de tandarts. Het geeft mij voldoening met het nodige geduld én maatwerk begeleiding iemand te helpen zich rustig te laten behandelen.

Leny Wight, assistente

Ik ben sinds 1981 verbonden aan de praktijk. Ik heb hier een dubbele functie. Ik voer op woensdagmiddag als preventie-assistente gebitscontroles en uitgebreide reinigingsbehandelingen uit. Ik vind het leuk om te zien als de adviezen die ik geef, resultaat hebben.
Op maandagochtend, dinsdag en donderdag assisteer ik aan de stoel en verricht ik allerhande ondersteunend werk, zoals afspraken maken en dossiers actualiseren. In ons team heerst een prettige ontspannen sfeer. Dat maakt mijn werk extra leuk. Een andere uitdaging vind ik in het lesgeven aan assistentes in opleiding.

Karin Breed, assistente

Ik werk sinds 2002 bij tandartspraktijk Veenemans. Op maandagmiddag en woensdag assisteer ik aan de stoel en verricht ik andere voorkomende werkzaamheden, zoals administratie voeren, afspraken maken, voorlichting geven, patiëntendossiers bijhouden etc. Ook assisteer ik de tandarts bij het op locatie verlenen van ouderenzorg. Samen met Leny, de andere assistente, geven wij onze kennis door aan stagiaires die een aantal maanden aaneengesloten meelopen in onze praktijk. Het leuke aan mijn werk is het contact met mensen, zowel met patiënten als met mijn collega’s. Door de jarenlange samenwerking is ons team volledig op elkaar ingespeeld.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVeenemans, C.F. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

“Het is een rustige tandarts. Heeft alle tijd voor de patiënt. Ik kan met pijnklachten dezelfde dag nog terecht. En gewone afspraken binnen 1 à 2 weken.”

Heeft u een vraag? Bel gerust:

026 – 443 64 82