Werkwijze

Om u optimale mondzorg te kunnen bieden, adviseren wij u twee keer per jaar uw gebit te laten controleren. Maakt u daarvoor tijdig een afspraak.

Tijdens de controle beoordelen we de gezondheid van het gebit en het tandvlees. Indien nodig en als er voldoende tijd voor is, reinigen wij uw gebit tijdens de controlebeurt. Voor ons werkplezier poetst u natuurlijk van tevoren uw gebit, rookt u niet en draagt u geen lippenstift.

Als verdere behandeling noodzakelijk blijkt, maken we een vervolgafspraak met u.

Complimenten en klachten

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol, daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren. Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons weten. Uw reacties zien we ook graag terug op Zorgkaart Nederland. Alvast onze dank!

Ondanks de inzet van ons team kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen zal een gesprek voldoende zijn om het probleem op te lossen. Als u behoefte heeft aan een derde, neutrale partij, dan kunt daarvoor advies inwinnen bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

Verwijzing

Voor sommige behandelingen verwijzen we u naar een specialist. Bijvoorbeeld naar een kaakchirurg, parodontoloog of implantoloog. We geven u een verwijsbrief mee die u samen met uw verzekeringsgegevens afgeeft. Voor een consult aan een orthodontist en mondhygiënisteis niet altijd een verwijzing nodig.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren. Daarna zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Heeft u een vraag? Bel gerust:

026 – 443 64 82